Kilpailutukset

Sivun taulukoista löydät kohteet, joista on julkaistu tarjouspyyntö sekä käynnissä olevat ja mahdolliset tulevat kilpailutukset. Mahdolliset tulevat kilpailutukset tarkoittavat kohteita, jotka ovat jatkoselvityksessä.

Mitä enemmän sitoutuneita asiakkaita on mukana jo kilpailutusvaiheessa, sitä paremmat hinnat ja muut ehdot saamme puitesopimukselle

Klikkaa kilpailutuksen nimestä ja lataa kilpailutuskohtainen sitoumuslomake. Tarvittavat sopimusliitteet voit ladata tästä:

Ennakkositoutumisesta on asiakkaalle se hyöty, että asiakas voi halutessaan osallistua tarjouspyynnön laadintaan sekä sopimushallintaan. Näin voimme ottaa sitoutuneiden asiakkaiden tarpeet ja odotukset huomioon kilpailutuksessa sekä sopimuskauden aikana. Kolmantena ennakkositoutumisen etuna on se, että asiakas varmistaa paikkansa puitesopimuksen käyttäjänä.

Kuntahankinnat rajaa nykyisin puitesopimuksen ostot ennakolta ilmoitettuun maksimiarvoon. Maksimiarvo on sopimuskohtainen ja se määritellään kilpailutusvaiheessa sitoutuneiden ja kiinnostuneiden asiakkaiden ostoarvion perusteella. Laskennallisen vuotuisen maksimiarvon ylittyessä emme voi enää ottaa uusia asiakkaita puitesopimukselle. Sitoutumisen kannattaa aina tarkistaa kyseisen kilpailutuksen kohdalta ja tarvittaessa olla yhteydessä hankinnasta vastaavaan asiantuntijaan. Kuntahankintojen yhteyshenkilöiden sähköpostit ovat kaikki muotoa etunimi.sukunimi [at] kuntahankinnat.fi.

Arvostamme myös asiakkaidemme aktiivisuutta, jotta pystymme vastaamaan oikeilla tuotteilla ja parhailla palveluilla ajankohtaisiin tarpeisiin. Kun haluat ehdottaa meille yhteishankintakohdetta, lähetä sähköpostia osoitteella info [at] kuntahankinnat.fi.

Lataa kilpailutuskalenteri