Kesäaika Kuntahankinnoissa

TwitterLinkedInFacebookWhatsapp

Asiantuntijat lomailevat pääsääntöisesti heinäkuussa, jona aikana voit lähettää sähköpostia päivystävään osoitteeseen info [at] kuntahankinnat.fi. Syvempää tietämystä vaativien kysymysten selvittelyssä kannattaa varautua viiveeseen. Kuntatalon ulko-ovet on suljettu ja talon yleiset palvelut tauolla 16.-27.7.2018.

Rentouttavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Tapahtumia

Tarkkasilmäinen voi tunnistaa Kuntahankinnat-tiimin tai yhtiön hallituksen jäseniä SuomiAreenan aikana Porissa. Hihasta saa aina napata sen verran kiinni, että ehditään vaihtamaan kuulumiset ilman etukäteen sopimisia. Syksyn tapahtumakalenterin ensimmäisenä kohteena on Kuntajohtajapäivät 9.-10.8. Joensuussa ja seuraavana LapIT-päivät Rovaniemellä 16.-17.8. Terveys- ja talouspäivillä Helsingissä käytämme 23.8. puheenvuoron uudesta Hanselista, ja jatkoa seuraa 25 vuotta täyttävillä Kuntamarkkinoilla 12.-13.9., jossa esittäydymme hanselilaisten kanssa kolmannen kerroksen yhteisosastolla. Kannattaa tulla piipahtamaan ja osallistumaan pika-arvontaan sekä kuuntelemaan ajankohtaisia tietoiskuja mm. Hilman kehittämisestä. Kaikki puheenvuorot löytyvät Kuntamarkkinoiden jatkuvasti päivittyvästä ohjelmasta.

Asiakaskartoitukset käynnistyvät alkusyksystä

Kutsumme myös asiakkaat kehittämään kanssamme uutta Hanselia. Tätä työtä varten aloitamme heti alkusyksystä eri toimialojen ja organisaatiotyyppien yhteyshenkilöiden haastattelut ja verkkokyselyiden lähettämisen. Toivottavasti saamme asiakkailta paljon arvokkaita vastauksia! Nykyisten ja tulevien uusien palveluiden käyttö säilyy yhdistymisen jälkeenkin vapaaehtoisena olemassa oleville asiakasorganisaatioillemme ja tuleville maakunnille. Kuntahankinnoille on kunnia-asia, että asiakasluottamus saa myös jatkossa vähintään hyvän arvosanan.

Sopimuskohtaisen asiakastyytyväisyyden mittaaminen jatkuu normaalisti näiden kyselyiden rinnalla.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa