Ajankohtaista

20.10.2017
Viranomaistietojen tarkastus kilpailutuksissa helpottuu. Tarjouskilpailun toimittajien antamien tietojen oikeellisuus voidaan varmentaa nyt automaattisesti suoraan Cloudia-järjestelmästä.
06.10.2017
Hyvä hintataso, laadukkaat tuotteet sekä tehokas sopimushallinta taataan parhaiten silloin, kun asiakkaat sitoutuvat kilpailutuksiin jo ennen tarjouspyynnön julkaisua. Oikeuskäytännön linjausten vuoksi yhteishankintayksiköiden on myös ilmoitettava tarkemmin hankinnan laajuus puitesopimuskauden aikana. 
06.10.2017
Osallistu webinaariin: Valmistaudu alueuudistukseen it-omaisuuden osalta Alueuudistus, sopimukset ja IT-laitteiden elinkaaren hallinta Reaaliaikainen näkymä it-laitteiden tilaan osana KL-Kuntahankinnat sopimusta DEMO: 3CheckIT-palvelu ja esimerkkiraportit Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin »
05.09.2017
Uutta Microsoft-käyttöoikeuksien jälleenmyynnin yhteishankintaa valmisteleva asiakastyöryhmä on kokoontunut jo useamman kerran ja kilpailutuksen valmistelu etenee suunnitellussa aikataulussaan. Seuraavaksi asiakastyöryhmä käsittelee muilta asiakkailta sekä toimittajilta saapuneita kommentteja.

Sivut