Asiakas - kumppani ja paras ystävä

Hyvää ystävänpäivää kaikille Kuntahankintojen kumppaneille, erityisesti yli 1 300 asiakkaalle! Ilman aktiivista asiakaskuntaa työn merkityksellisyys olisi huomattavasti vähäisempää. Menneen vuoden tilastot kertovat omaa kieltään tehdyn työn vaikutuksesta asiakasorganisaatioissa, ja toisaalta Kuntahankintojen onnistumisesta hankintakumppanina. Kymmenvuotiaan yhtiön koko tarina tiivistettynä eri vuosien tunnuslukujen kera on koottu verkkosivustolle.

Moninaiset asiakastyytyväisyyskyselyt ja -kartoitukset saattavat joskus tuntua vastaanottajista raskailta, mutta toivon, että saisimme niiden kautta paljon vastauksia ja avointa palautetta. Kyselyt ovat laajan joukon tavoittava ja nopea kanava trendien, tarpeiden, kiinnostuksen ja onnistumisen selvittämiseksi sekä toiminnan kehittämisen pohjatiedon keräämiseksi. Tulemme muun muassa julkaisemaan kuukauden sisällä uuden verkkosivuston, jonka suunnittelussa on otettu huomioon erilaisissa kyselyissä kerätyt palautteet. Samalla muuttuu myös kuukausittaisen uutiskirjeen ilme.

Tapahtumien aikana on otollinen tilaisuus saada suoraa palautetta ja rakentavia kehitysehdotuksia. Onkin ollut ilo tavata asiakkaita ja muita kumppaneita lukuisissa tilaisuuksissa eri puolella Suomea. Miten mutkatonta on kunta-alan ammattilaisten heittäytyminen keskusteluun päivän polttavista kysymyksistä tai asiakasorganisaatioiden tilanteesta ja tavoitteista. Pidetään jatkossakin kiinni avoimesta keskusteluyhteydestä.

Kuntahankintojen omatuotantoa olevan tammikuisen ict-ajankohtaispäivän esityksiä voi katsoa Kunta.tv:n kanavalla. Seuraavaa toteutusta varten kuulen mielelläni puheenvuoro- ja puhujaehdotuksia sekä muita ajatuksia tapahtuman viemiseksi eteenpäin. Vaikka paikan päälle tuleminen haukkaa siivun viikon työajasta, pyrimme tarjoamaan kiinnostavia sisältöjä ja verkostoja, jotka ovat sen arvoisia.

Viime viikolla koko joukko talous- ja rahoitusalan ammattilaisia kokoontui perinteikkääseen Rafoon vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan talouteen liittyvien ilmiöiden ja rakenteiden taustoista, tavoitteista ja vaikutuksista. Keskusteluissa saimme jälleen huomata, kuinka läheisessä suhteessa hankinta ja talous ovat. Kiitos kaikille näyttelyosastolla vierailleille ja muissa yhteykissä palautetta antaneille!

Eilen saatiin puolestaan päätökseen osto-osaamisen kehittämiseen liittynyt kolmen webinaarin sarja. Halukkaita osallistujia ilmoittautui enemmän kuin vuorovaikutteiselle verkkokokoontumiselle on hyväksi. Osto-osaamisen kehittämiselle on selvästi tarvetta asiakasorganisaatioissa. Keräämme saadut opit tästäkin, ja jatkoa seuraa varmasti.

Asiakkaat - kumppanit ja ystävät, olkaa mukana matkassa ja kehittämisessä! Päämäärä on yhteinen, vaikka toimintaympäristö on muutoksessa. Lähettäkää sähköpostia, soittakaa tai nykäiskää hihasta, kun tavataan.

Liisa Paltta, liisa.paltta (at) kuntahankinnat.fi, puhelin 050 365 5121
markkinointi ja viesintäpäällikkö