Kutsu webinaareihin: Osto-osaamisen kehittäminen / Täynnä

Kuntahankinnat järjestää tammi-helmikuussa kolmen webinaarin sarjan teemalla osto-osaamisen kehittäminen. Webinaarisarja on osa laajempaa kokonaisuutta, jonka osalta tulemme julkaisemaan lisätietoa myöhemmin keväällä.

Webinaareissa käsitellään oikeita hankintacaseja asiantuntijoiden, asiakkaiden ja toimittajien näkökulmasta. Jokaisessa webinaarissa nostetaan esiin muutama tapaus sekä käydään niiden kautta keskustelua aihepiiristä osallistujien kanssa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan. Tavoitteena on vaihtaa kokemuksia, oppia toisilta ja saada uusia oivalluksia omaan työhön.

Osallistu yhteen, kahteen tai jokaiseen webinaariin! Verkkoseminaarit ovat ilmaisia ja ne on tarkoitettu Kuntahankintojen asiakasorganisaatioille. Paikkoja on rajoitetusti.

  • Tiistaina 30.1.2018 klo 9.30 - 11.00 käsitellään tilanteita, jolloin hankinta ei mennyt putkeen. Miten välttää yleiset sudenkuopat ja mitä reklamaatioista voi oppia?
  • Tiistain 6.2.2018 klo 9.30 - 11.00 webinaarissa nostetaan kissa pöydälle aiheella, miten hankinta-asiantuntija voi auttaa organisaation tilaajia käyttämään sopimusta järkevästi? 
  • Tiistaina 13.2.2018 klo 9.30 - 11.00 lähdetään toimittajien kyytiin otsikolla hyvä, paha toimittaja. Miltä näyttää hankkijan toimittajakumppanin maailma? 

Tilanne 5.1.2018: tilaisuudet ovat täynnä ja ilmoittautuminen on suljettu. Tämä siksi, että haluamme pitää webinaarit vuorovaikutteisina.