Uutiset

Ict-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallinta -sopimus laajenee laitteiden toimivuuden analysointityövälineellä

Osallistu webinaariin: Valmistaudu alueuudistukseen it-omaisuuden osalta

  • Alueuudistus, sopimukset ja IT-laitteiden elinkaaren hallinta
  • Reaaliaikainen näkymä it-laitteiden tilaan osana KL-Kuntahankinnat sopimusta
  • DEMO: 3CheckIT-palvelu ja esimerkkiraportit

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin »

***

suomi

Microsoft-käyttöoikeuksien uusi kilpailutus

Uutta Microsoft-käyttöoikeuksien jälleenmyynnin yhteishankintaa valmisteleva asiakastyöryhmä on kokoontunut jo useamman kerran ja kilpailutuksen valmistelu etenee suunnitellussa aikataulussaan. Seuraavaksi asiakastyöryhmä käsittelee muilta asiakkailta sekä toimittajilta saapuneita kommentteja. Hankintailmoitus tullaan julkaisemaan lokakuun toisella viikolla, ja kilpailutukseen pyydetään asiakkailta sitoumuksia 15.9.2017 mennessä.

suomi

Liittymisen ehdot ovat muuttuneet it-laitteiden ja matkapuhelinten kilpailutuksissa

KL-Kuntahankintojen asiakastiedote
 
It-laitteiden (KLKH124) sekä matkapuhelimien (KLKH127) ja niihin liittyvät palveluiden kilpailutuksissa olevat yhteishankinnat joudutaan aiemmista käytännöistä poiketen sulkemaan niiltä asiakkailta, jotka eivät ole sitoutuneet tai ilmoittaneet kiinnostustaan puitejärjestelyn käyttämisestä.
 
suomi

Keski-Suomeen kattava asiakas- ja potilastietojärjestelmä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri (KSSHP) hankkii uuden ja kattavan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmän, joka tulee palvelemaan vuonna 2020 Jyväskylään valmistuvaa Sairaala Novaa sekä tulevaa Keski-Suomen maakuntaa. Hankinta toteutetaan kilpailullisella neuvottelumenettelyllä. Hankintaprosessista vastaa KL-Kuntahankinnat Oy.

suomi

Viimeinen kuulutus! It-laitteet ja matkapuhelimet

Mikäli haluatte mukaan it-laitteiden tai matkapuhelinten käynnissä oleviin yhteishankintoihin, kannattaa sitoumus tehdä heti. Viimeinen takaraja on kuitenkin 19.6.2017. 

Mikäli olette kiinnostuneita näistä sopimuksista, mutta ette voi vielä sitoutua, kannattaa kiinnostus yhteishankintaan ilmaista kirjallisesti.

Sitoutumalla varmistatte paikan tulevien puitesopimuksen käyttäjinä.

suomi

Etsimme lisää hankintavoimaa

Tule mukaan Kuntahankinnat-tiimiin kilpailuttamaan tuotteita, palveluita ja järjestelmiä monimuotoiselle kunta-asiakaskunnallemme. Tarjoamme työntekijöillemme joustavan yhtiön edut Kuntaliitto-konsernissa sekä monipuolisen toimintaympäristön näköalapaikalla. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuntatalossa, Helsingin Kalliossa. Meillä pääset työskentelemään osana kasvavaa ja osaavaa asiantuntijatyöyhteisöä.

suomi

eNEST automatisoi viranomaistietojen tarkastuksen

Suomi on EU-maista ensimmäinen, joka on automatisoimassa viranomaistietojen tarkastamista hankintojen kilpailutuksessa. Hanselin johtama EU-projekti kehittää sähköistä kilpailutusprosessia ja sujuvoittaa hankinta-asiakirjan käyttöä. Projektille annettiin nimi eNEST (Enhanced National ESPD in eTendering), ja sen tuloksena olemassa olevat järjestelmät keskustelevat keskenään ja hakevat automaattisesti tiedot, jotka on aiemmin jouduttu hakemaan manuaalisesti.

suomi

Sivut

Subscribe to Uutiset