Hyvis - Ajanvaraus- ja palvelunhallintajärjestelmä 2014 - 2020

Sopimusnumero KLKH086

Hyvis.fi on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen sähköinen asiointipalvelu, joka on tuotettu yhteistyössä sairaanhoitopiirien ja kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa. Muun muassa ajanvaraus, lomakkeiden täyttäminen ja yhteydenotto terveydenhuollon ammattilaiseen onnistuvat Hyviksen mahdollistamina.
 
Lisäksi Hyvis-sivuille on koottu eri ikäkausiin ja vaihteleviin elämäntilanteisiin sopivaa tietoa, jonka avulla voit edistää omaa ja läheistesi terveyttä. Hyviksen tiedot ovat tarkkaan valittuja ja terveydenhuollon ammattilaisten tarkistamia. Hyviksessä voit testata elämäntapojasi ja etsiä vinkkejä hyvinvointiin. Teemoista löytyy tietoa terveellisistä arjen valinnoista sekä työkaluja muutoksen tueksi. Lue lisää »
Hyvistä kehitetään jatkuvasti uusilla entistä paremmilla palveluilla. Ajanvaraus ja palvelunhallinta eli Palveluohjain (AVPH) on ICT-ratkaisu, jossa ”kansalainen ohjataan oikeaan aikaan oikeaan paikkaan”. Palvelu on kehitetty kaikkia kansalaisen hyvinvointiin liittyviä toimijoita varten SADe-hankkeessa kansallisella tuella. Palvelua hallinnoi Hyvis-ICT Oy. Lue lisää »

Sopimuskausi ja yhteystiedot

Sopimuskausi alkaa: 04.07.2014
Sopimuskausi päättyy: 03.07.2020 sis. 3 optiovuotta
Toimittaja: Solita Oy
Yhteyshenkilö: Harri Ojala, harri.ojala [at] kuntahankinnat.fi
Tila: Puitesopimus solmittu
Sopimusryhmä: ICT