Pohjois-Satakunnan asumispalvelut

Sopimusnumero KLKH140

Kohde

Kehitys- ja vaikeavammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymälle. Kehitys- ja vaikeavammaisten asumispalvelut on jaettu asukkaiden hoidon tarpeen mukaan ohjattuun ja tehostettuun palveluun. Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut on jaettu vastaavasti eri tarpeiden mukaan autettuun, ohjattuun ja tehostettuun asumispalveluun.

Kilpailutus tehdään alueellisesti Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymälle. Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän jäseninä ovat tällä hetkellä Honkajoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku ja Siikainen.

Hyödyt

Asiakas saa Kuntahankinnoilta omia tarpeitaan ja palvelun käyttäjien tarpeita vastaavan kilpailutuksen ”Avaimet käteen” -pakettina. Kuntahankinnat vastaa kilpailutusprosessin läpiviennistä, hankintapäätösten ja puitesopimusten tekemisestä, valitusriskistä ja kaupallis-juridisesta sopimushallinnasta sopimuskaudella. Asiakas tuottaa palveluiden kuvaukset Kuntahankintojen tukemana.

Kuntahankinnat toteuttaa kilpailutuksen palvelumaksumallilla, jolloin asiakkaan ei tarvitse varata varoja kertakorvaukseen ennen kilpailutusta, vaan kilpailutuksen ja sopimushallinnan kulut veloitetaan vasta sopimuskauden aikana asiakkaan ostojen mukaan.

Sopimuskausi ja yhteystiedot

Tarjouspyynnön julkaisupäivämäärä: 10/2017
Sopimuskausi alkaa: 01/2018
Yhteyshenkilö: Antti Tuukkanen, antti.tuukkanen [at] kuntahankinnat.fi
 
Tila: Tarjouspyyntö julkaistu
Sopimusryhmä: Sote