Hyvis - Ajanvaraus- ja palvelunhallintajärjestelmä 2014 - 2020

Sopimusnumero Sopimuskausi alkaa Sopimuskausi päättyy Toimittajan nimi Aikaa liittyä
KLKH086 04.07.2014 03.07.2020 Solita Oy -
Hyvis.fi on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen sähköinen asiointipalvelu, joka on tuotettu yhteistyössä sairaanhoitopiirien ja kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa. Muun muassa ajanvaraus, lomakkeiden täyttäminen ja yhteydenotto terveydenhuollon ammattilaiseen onnistuvat Hyviksen mahdollistamina.
 
Lisäksi Hyvis-sivuille on koottu eri ikäkausiin ja vaihteleviin elämäntilanteisiin sopivaa tietoa, jonka avulla voit edistää omaa ja läheistesi terveyttä. Hyviksen tiedot ovat tarkkaan valittuja ja terveydenhuollon ammattilaisten tarkistamia. Hyviksessä voit testata elämäntapojasi ja etsiä vinkkejä hyvinvointiin. Teemoista löytyy tietoa terveellisistä arjen valinnoista sekä työkaluja muutoksen tueksi. Lue lisää »
 
Hyvistä kehitetään jatkuvasti uusilla entistä paremmilla palveluilla. Ajanvaraus ja palvelunhallinta eli Palveluohjain (AVPH) on ICT-ratkaisu, jossa ”kansalainen ohjataan oikeaan aikaan oikeaan paikkaan”. Palvelu on kehitetty kaikkia kansalaisen hyvinvointiin liittyviä toimijoita varten SADe-hankkeessa kansallisella tuella. Palvelua hallinnoi 2M-IT Oy. Lue lisää »
 

 

Tila: Puitesopimus solmittu
Sopimusryhmä: ICT