Pohjois-Satakunnan asumispalvelut

Sopimusnumero Sopimuskausi alkaa Sopimuskausi päättyy Aikaa liittyä
KLKH140 01.01.2018 -

Kohde

Kehitys- ja vaikeavammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymälle. Kehitys- ja vaikeavammaisten asumispalvelut on jaettu asukkaiden hoidon tarpeen mukaan ohjattuun ja tehostettuun palveluun. Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut on jaettu vastaavasti eri tarpeiden mukaan autettuun, ohjattuun ja tehostettuun asumispalveluun.

Kilpailutus tehdään alueellisesti Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymälle. Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän jäseninä ovat tällä hetkellä Honkajoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku ja Siikainen.

Hyödyt

Asiakas saa Kuntahankinnoilta omia tarpeitaan ja palvelun käyttäjien tarpeita vastaavan kilpailutuksen ”Avaimet käteen” -pakettina. Kuntahankinnat vastaa kilpailutusprosessin läpiviennistä, hankintapäätösten ja puitesopimusten tekemisestä, valitusriskistä ja kaupallis-juridisesta sopimushallinnasta sopimuskaudella.

Kuntahankinnat toteuttaa kilpailutuksen palvelumaksumallilla, jolloin asiakkaan ei tarvitse varata varoja kertakorvaukseen ennen kilpailutusta, vaan kilpailutuksen ja sopimushallinnan kulut veloitetaan vasta sopimuskauden aikana asiakkaan ostojen mukaan.

Tila: Puitesopimus solmittu
Sopimusryhmä: Sote