KL-Kuntahankinnat Oy on Suomen Kuntaliitto ry:n omistama vuonna 2008 perustettu valtakunnallinen yhteishankintayksikkö. Kilpailutamme asiakkaidemme puolesta puite- ja hankintasopimuksia ja vastaamme niiden sopimushallinnasta sekä toimittaja- ja asiakasyhteistyöstä.

Hoidamme valitusprosessit asiakkaiden puolesta ja olemme varautuneet eri tavoin myös valitusprosessien taloudellisiin seuraamuksiin.
 
Asiakkaita Kuntahankinnoilla on  noin 1 300, valmiita puitesopimuksia noin 70 ja sopimustoimittajia 210. 
 
Keskitymme kilpailutuksissa suurivolyymisiin yhteishankintoihin, joilla saavutetaan huomattavaa mittakaavaetua, keskimäärin 20 %, hintasäästöinä ja/tai prosessihyötyinä, ja joissa paikallinen tarjonta on yleensä vähäistä. Valikoimassamme on myös erillishankintoina toteutettuja asiakkaiden toivomia palvelu- ja tietojärjestelmähankintoja.
 
Tuotekategorioitamme ovat energia, ict, sosiaali ja terveys sekä muut tavarat ja palvelut. Viimeeksi mainituista esimerkkinä elintarvikkeisiin ja hallintoon liittyvät suurivolyymiset hankinnat kuten it-laitteet, toimistotarvikkeet ja -kalusteet.
 

Toimimme tehokkaassa tiimissä. Omien ja Kuntaliiton resurssien lisäksi toimimme verkostomaisesti ja käytämme runsaasti ulkopuolisia asiantuntijoita. Vastataksemme oikeilla tuotteilla ja palveluilla asiakkaidemme heille ajankohtaisiin tarpeisiin, teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, yritysten sekä sidosryhmien kanssa koko sopimuskauden ajan.

Perinteisten volyymihankintojen lisäksi olemme mukana toteuttamassa vaativia tieto­järjestelmähankintoja, kuten Keski-Suomen asiakas- ja potilastietojärjestelmähankinta sekä UNA-hankkeen ja kansalaisen omahoidon, ODA:n hankintoja sekä uusia vaikuttavuusmalleja, kuten tulosperusteinen rahoitus, SIB lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä.

Katso myös meiltä usein kysytyt kysymykset »

Lataa yritysesittely »

Jaa sosiaalisessa mediassa
TwitterLinkedInFacebookWhatsapp