Timo Leivo

Timo Leivo, puheenjohtaja

Talous- ja hallintojohtaja, Suomen Kuntaliitto

Timo Leivo on toiminut Kuntaliiton talous- ja hallintojohtajana syksystä 2010 alkaen. Ennen Kuntaliittoa hän työskenteli yli 20 vuoden ajan kotimaisissa ja ulkomaisissa yrityksissä muun muassa talous- ja henkilöstöjohdon sekä hankintojen ja logistiikan johtamisen ja kehittämisen tehtävissä. Koulutukseltaan Timo on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta.

Arto Sulonen

Arto Sulonen, varapuheenjohtaja

Lakiasiain johtaja, Suomen Kuntaliitto

Oikeustieteen kandidaatti Arto Sulonen on toiminut Suomen Kuntaliiton lakiasiain johtajana syksystä 2010. Tätä ennen hän on työskennellyt valtion keskushallinnossa yli neljännesvuosisadan, muun muassa kuntien palveluita ja niiden rahoitusta koskevissa lainvalmistelutehtävissä  opetusministeriössä, sisäasiainministeriössä ja valtionvarainministeriössä. Ennen tuloaan Kuntaliittoon hän toimi valtiovarainministeriön kuntaosastolla kuntakehitysyksikön päällikkönä.

Harri Hagman

Harri Hagman

Liikelaitoksen johtaja, Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän SataDiag liikelaitos

Harri Hagman johtaa sairaanhoidollisten palveluiden liikelaitosta sekä on rakentamassa Satakunnan sotea, Satasotea. Hänen aikaisempi pitkä liikkeenjohdon kokemus on kertynyt tulosvastuullisista johtamis- ja kehittämistehtävistä lääketeollisuudessa, ICT- sekä energiatoimialoilla. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden diplomi-insinööri, joka suorittaa parhaillaan sosiaali- ja terveysjohtamisen eMBA-tutkintoa.

Päivi Nurminen

Päivi Nurminen

Muutosjohtaja, maakuntauudistus

Päivi Nurminen toimii Pirkanmaan maakuntauudistuksen muutosjohtajana.  Aikaisemmin hän johti kuntayhteistyötä Tampereen kaupunkiseudulla työskennellen kahdeksan kunnan johdon ja päättäjien kanssa. Lisäksi hän on toiminut Tampereen kaupungin kehittämispäällikkönä muun muassa palvelujen hankinnan strategioiden ja toimintatapojen parissa.

Aija Tuimala

Aija Tuimala

Muutosjohtaja, maakuntauudistus

Aija Tuimala toimii Etelä-Karjalan maakuntauudistuksen muutosjohtajana. Tätä aiemmin hänellä on kokemusta kuntien johtamisen ja rakennemuutosten konsulttina sekä kuntia palvelevien yhtiöiden toimitusjohtajana. Käytännön virkamiestyöstä hänellä on kokemusta kuntien johtotehtävissä sekä muutosprosesseissa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa
TwitterLinkedInFacebookWhatsapp